Complementair

Complementaire zorg bij Pedicuresalon Nailcare in Amersfoort

Een wegwijzer in de Andullatietherapie een toekomst zonder pijn.

Andullatie behoort tot de nieuwe generatiebehandelingsmethode. Deze therapie heeft een positieve invloed op ons lichaam en is niet gericht op specifieke organen, maar beïnvloed de essentiële functies van het lichaam positief. Andullatietherapie legt de basis voor het behoud en herstel van het lichaam.
Enkele principes zijn, pijnverlichting bij acute pijn, chronische pijn bij reuma en fibromialgie, stimulatie van de bloedsomloop,stimulatie van het lymfesysteem, ontspanningsmechanismen.Quantum Touch

Behandelingen met Quantum Touch
Waarom is het belangrijk dat botten en wervels weer op hun oorspronkelijke plaats terugschuiven? Dit is een heel belangrijk aspect. Hierdoor is Quantum Touch in staat om "wonderen te verrichten". De intelligentie van het lichaam gebruikt de healingsenergie (door een lichte aanraking) om botten en wervels te laten bewegen en terug te laten schuiven naar hun oorspronkelijke plaats. Dat doet de behandelaar niet, dat doet de lichaamsintelligentie en de zelfgenezingskracht van het lichaam. Je ziet en voelt het lichaam onder je handen bewegen.
Scheefstand en subluxaties (term van chiropractoren en fysiotherapeuten) kunnen voor veel ongemak en pijn zorgen. Zij veroorzaken een energieblokkade waardoor veel zenuwen niet optimaal kunnen functioneren. Zenuwen zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid energie overal in het lichaam terecht kan komen. Zenuwen uit de wervelkolom hebben een directe verbinding met alle organen. Een blokkade in het lichaam zal de energiestroom in het lichaam belemmeren en de snelheid van het genezingsproces beïnvloeden.EFT (Emotional Freedom Techniques )

EFT gaat uit van de theorie dat negatieve emoties onstaan in een aantal fases:
  1. Men heeft een negatieve ervaring
  2. Het lichamelijk energiesysteem raakt verstoord
  3. Het verstoorde lichamelijk energiesysteem zorgt voor negatieve emoties
De verstoring in het lichamelijk energiesysteem heeft volgens de EFT theorie een energieblokkade tot gevolg, waardoor de negatieve emotie niet kan worden ontladen, en er psychische en lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Deze emotionele blokkade wordt binnen EFT een “psychological reversal” ofwel “psychologische omkering” genoemd. Psychological reversal wordt gezien als een vorm van zelfsabotage; de cliënt wil van een klacht af, maar houdt onbewust negatieve emoties vast. Een deel van de cliënt zou nog niet klaar zijn de klacht los te laten, waardoor er een onbewuste weerstand ontstaat tegen de
behandeling van de klacht. EFT gaat er daarom van uit dat de ontstane klachten niet te verhelpen zijn door alleen de oorspronkelijke negatieve ervaring weg te nemen. De klachten kunnen volgens EFT enkel effectief behandeld worden wanneer door middel van EFT de energieblokkade oftewel de psychological reversal wordt opgeheven, en de verstoring in het lichamelijk energiesysteem wordt hersteld, zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen.


Bij welke klachten

Oorspronkelijk werd EFT voornamelijk toegepast bij angst klachten en spanningsklachten zoals fobie, Post Traumatisch Stress Disorder (PTTS) en faalangst. Naast deze klachten wordt EFT tegenwoordig ook ingezet bij depressie, verslaving, en een scala aan psychosomatische en lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn en astma.

Laat uw lichamelijke, geestelijke en psychische gezondheid niet aan anderen over – maar neem zelf de regie over en maak een afspraak of neem contact met mij op voor vragen.

Bel:   033 455 3494
Mail:   loes.lerou49@gmail.com


Behandelingen en tarieven